این عارضه یکی از انواع بیماری های دستگاه گوارش است که در صورت بی توجهی به آن می تواند عوارض متعددی را به همراه آورد، از جمله مهمترین این عوارض، ابتلا به برخی از انواع بیمار های ناحیه ی مقعد است که در اثر افزایش فشار به این ناحیه ایجاد می شود و با درد سایر مشکلات را نیز به همراه خواهد داشت.
اگر این علائم را دارید می توانید به صورت حضوری یا غیر حضوری یعنی تصویری، تلفنی و متنی با متخصصان گوارش و داخلی دکتر مایکو ارتباط برقرار کنید.
پرولاپس یا بیرون زدگی رکتوم در پرولاپس رکتوم بخشی از راستروده از سوراخ مقعد بیرون میزند.
آلرژی ممکن است در تمام کودکان رخ دهد و برای کودکان آزار دهنده باشد. آلرژی ها انواع مختلفی دارند و برخی از آلرژی ها مانند تب یونجه فصلی هستند. در این مطلب قصد داریم تا آلرژی های شایع در کودکان را بررسی کنیم و شما را در پیدا کردن بهترین دکتر برای درمان آلرژی کودکان یاری کنیم.
تعریف یبوست مزمن در افراد مختلف متفاوت است. برای برخی از افراد، یبوست مزمن به معنای اجابت مزاج نادر به مدت چند هفته است. برای دیگران، یبوست مزمن به معنای زور زدن یا مشکل در دفع مدفوع است. به عنوان مثال، بسیاری یبوست مزمن را به عنوان احساس نیاز به اجابت مزاج توصیف می کنند، اما مهم نیست چقدر منتظر باشید، این اتفاق نمی افتد.
درمان یبوست شدید با جوش شیرین : تاثیرات درمانی جوش شیرین بر روی این بیماری فوق العاده است زیرا بی کربنات موجود در جوش شیرین سموم و باد بدن را خارج نموده و درد ناشی از آن را تسکین میدهد.
سلام ممنونم ازمطالب مفیدتون.یه سوال داشتم من یه زن حدودا۴۰ساله هستم ازبچگی یبوست داشتم البته گاهی شدید.گاهی ملایم.بایبوستم یه جوری کنارمیام صبحهاحتمادولیوان آب جوشیده میخورم میوه هم زیادمیخورم .
دور مقعدم ورم کرده خون ریزی شدید دارم موقع دستشویی رفتن.
انواع قرص های مسهل که در ایران استفاده می شود عبارت اند از:
این دارو به عنوان آخرین راه حل مورد استفاده قرار میگیرد و شامل دسته های زیر است:
برای پیشگیری از یبوست رعایت موارد زیر کمککننده خواهد بود:
اگر مشکوک به آلرژی فرزندتان هستید باید موارد زیر را در نظر بگیرید:
پاسخ به ناصر سلام دوست عزیز باید غذاهای حاوی فیبر بخورید، روزانه دو لیوان یبوست ضعف بدن آب ناشتا میل کنید و ملین های طبیعی بخورید تا مشکلتون برطرف بشه برای حل شدن سریع تر مشکل میتونید به متخصص گوارش حضوری مراجعه کنید.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)